رادياتور فولادي و كاربرد آن

گفت و شنود ساختماني

جمعه ۱۲ اردیبهشت ۰۴

رادياتور فولادي و كاربرد آن

تعدد سيستم‌هاي گرمايشي و انتخاب بهترين آن‌ها دغدغه بزرگي است كه بد نيست با تحقيق و بررسي، يك‌بار براي هميشه آن را حل كنيم. از بين انواع سيستم‌هاي گرمايشي، كه هر كدام داراي ويژگي‌ها، معايب، و مزاياي خاص خود هستند،

تعدد سيستم‌هاي گرمايشي و انتخاب بهترين آن‌ها دغدغه بزرگي است كه بد نيست با تحقيق و بررسي، يك‌بار براي هميشه آن را حل كنيم. از بين انواع سيستم‌هاي گرمايشي، كه هر كدام داراي ويژگي‌ها، معايب، و مزاياي خاص خود هستند، رادياتور‌ها جزء پرطرفدارترين سيستم‌ها محسوب مي‌شوند. رادياتورها به سيستم حرارت مركزي ساختمان، نظير شوفاژ يا پكيج متصل شده و هواي گرم را در محيط منتشر مي‌كنند. البته علاوه بر اين، رادياتورهاي برقي نيز موجودند كه با برق كار مي‌كنند. در اين مقاله‌ي ونداد تجهيز قصد داريم انواع رادياتورها، علي‌الخصوص رادياتور‌هاي فولادي را، مورد بررسي قرار داده و مزايا و معايب آن‌ها را باهم مرور كنيم. با ما همراه باشيد.

رادياتور چيست؟

رادياتور پنلي

رادياتور‌ها وسايلي كارآمد براي گرمايش محيط هستند كه در دل آن‌ها آب داغ در جريان است. دماي آب داغي كه در رادياتور‌ها جريان دارد معمولاً به ۸۰ درجه سانتي‌گراد مي‌رسد. دماي بالاي اين آب داغ جاري در رادياتور باعث مي‌شود هواي حرارت به محيط اطراف رادياتور منتقل شده و هوا گرم شود. اين هواي گرم به‌تدريج به سمت بالا حركت كرده و جاي خود را به هواي سرد مي‌دهد. با تكرار مداوم اين روند، هواي محيط به سطح آسايش مي‌رسد. در واقع مي‌توان گفت كه رادياتور، وسيله‌اي است كه به‌عنوان ناقل دماي آب عمل مي‌كند. جنس رادياتو، بسته به نوع كاربردش، مي‌تواند فلزي و يا نيمه فلزي باشد. از رادياتور مي‌توان در سيستم گرمايشي ساختمان‌ها و حتي در صنعت، مثل صنعت خودروسازي، استفاده كرد.

 

هنگام انتخاب و خريد رادياتور بايد به نكات مختلفي توجه داشته باشيد تا بتوانيد انتخاب مناسبي انجام دهيد و از خريدتان پشيمان نشويد.

در ادامه، برخي از نكات مهم را شرح مي‌دهيم:

  • در زمان انتخاب رادياتور، به نوع و متراژ فضايي كه در اختيار داريد توجه ويژه داشته باشيد.
  • قبل از انتخاب رادياتور، فاصله لوله‌هاي بالا و پايين محل نصب را اندازه بگيريد.
  • دقت كنيد كه اگر ارتفاع كف تا سقف ساختمان از ۳ متر بيشتر است، شوفاژ، انتخاب مناسبي براي شما نيست.
  • اندازه رادياتور حتماً بايد متناسب با اندازه محيط باشد.
  • دقت كنيد كه فضاي كافي در اطراف رادياتور وجود داشته باشد تا هوا بتواند به ‌راحتي جريان يابد. بنابراين، رادياتور را نبايد به ديوار يا به كف زمين چسباند.
  • بهتر است در اتاق‌هاي بزرگ، به‌جاي يك رادياتور بزرگ، از چند رادياتور كوچك استفاده كنيد.

براي مطالعه بيشتر كليك كنيد: رادياتور فولادي و كاربرد آن

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.